Voetreflex plus

VoetreflexPlus is een combinatie van Westerse en Chinese reflexologie gecombineerd met de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Westerse reflexologie behandelt de reflexzones die zich zowel op de voeten, de handen als de oren bevinden. Via de reflexzones worden de daarmee verbonden delen van het lichaam behandeld. In de Chinese reflexologie worden ook de meridianen en acupunctuurpunten op de benen en armen betrokken. De helende kracht van Qi (universele levensenergie) wordt ingezet om blokkades te verzachten en fysieke, mentale en emotionele energie met elkaar in balans te brengen. Door het masseren van de reflexzones en de meridianen wordt de doorbloeding en de energiedoorstroming verbetert. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

De behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke verhaal, wat je voeten te vertellen hebben, en wordt bepaald vanuit het oogpunt van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Het is handig om gemakkelijke, loszittende kleding te dragen zodat ik gemakkelijk bij je armen en onderbenen kan.
Drink na afloop voldoende water om alle vrijgekomen afvalstoffen snel af te voeren.


Maak een afspraak en ervaar hoe je via je eigen voeten meer in balans kunt komen.