Welkom op de site van Qi-Well, praktijk voor Reflexzonetherapie en Tuina massage te Bilthoven. Bij Qi-Well kunt u terecht voor een behandeling volgens Westerse en Chinese massage technieken gecombineerd met Traditionele Chinese Geneeskunde.

Reflexzonetherapie & Tuina Massage

Centraal in de praktijknaam staat het begrip Qi (spreek uit als “tsjie”). Qi is de aanduiding uit de Chinese cultuur voor universele levensenergie (ook wel levenskracht, vitale energie of spirituele energie). Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde stroomt deze levensenergie door meridianen die als een netwerk in het lichaam organen met elkaar verbinden. Verstoringen van Qi kunnen leiden tot lichamelijke of psychische klachten.

Reflexzonetherapie, Tuina massage en aanvullende technieken als cupping, guasha en moxa zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke stroom van Qi in het lichaam en daardoor de balans in het lichaam te verbeteren en (pijn)klachten te verminderen.

Iedereen, van jong tot oud is welkom voor een behandeling met Reflexzonetherapie en Tuina massage. De praktijk van Qi-Well is gevestigd in Bilthoven.

Maak nu een afspraak voor een behandeling