Over mij

Mijn naam is Dinda Amoureus, getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.

Al jaren verdiep ik me in de mogelijkheden die wij zelf hebben om aan onze gezondheid te werken. Toen ik in aanraking kwam met de Traditionele Chinese Geneeskunde was ik zeer onder de indruk van de heldere en doeltreffende ziens- en werkwijze. Tijdens mijn studies heb ik zelf aan den lijve kunnen ervaren hoe effectief de Chinese voetreflexmassages en Tuinamassages zijn. Na jaren van intensieve studie, observatie, praktijklessen en maandelijkse supervisie heb ik mijn praktijk Well-Qi in Bilthoven gestart.

Persoonlijke aandacht en empathie staan centraal tijdens de behandelingen. In een tijd van gehaast leven en hard werken is een geestelijke en lichamelijke balans noodzakelijk om te zorgen dat je gezond blijft.

Mijn enthousiasme, kennis en ervaring zet ik iedere dag met veel plezier in.

De behandeling

Het eerste consult begint met een intakegesprek aan de hand van een vragenlijst en tongdiagnose volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. Na de intake starten we meteen met een eerste behandeling.
De duur van dit consult is 1,5 uur. Vervolgbehandelingen duren ca. een uur.
Het is handig om gemakkelijke, loszittende kleding te dragen zodat ik gemakkelijk bij je armen en onderbenen kan. Drink na afloop voldoende water om alle vrijgekomen afvalstoffen snel af te voeren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Omdat ieder mens uniek is, is het moeilijk van tevoren vast te stellen hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om de klacht(en) te verhelpen of te verbeteren. Gemiddeld zijn 6 behandelingen voldoende. In de regel zal een acute klacht sneller te verhelpen zijn dan een chronische klacht.